Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cele Mai Urate Injuraturi

Cele Mai Urate Injuraturi

Dacă îţi fut un pumn în faţă. Cel mai simplu ca sa nu gresesti este sa alegi dintre numele care sunt vechi, fiind cu noi de mai multe secole.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Stăm aici, cu mic, cu mare, să vă facem o urare. Bucurestii, votati cea mai urata capitala europeana. Unul dintre cele mai amuzante lucruri la români e că, deși ne dăm toți mari religioși și creștini, încălcăm constant porunca aia cu „să nu iei numele domnului în deșert!.

Cele Mai Tari Injuraturi Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=n85oUCE7Dsc
Cel puțin așa spun cercetătorii. (i) cele mai urate… categories timpul liberposted on aprilie 26, 2013mai 7, 2020. Bucurestii, votati cea mai urata capitala europeana.

Atunci cand copiii mici si prescolarii pronunta cuvinte obscene, reactia parintilor este cea pentru copiii mai mari, sa foloseasca cuvinte urate tine de acomodarea in scoala.

Dacă îţi fut un pumn în faţă. Cel mai simplu ca sa nu gresesti este sa alegi dintre numele care sunt vechi, fiind cu noi de mai multe secole. Cred că unele dintre cele mai frecvente înjurături pe care le aud la oamenii peste 45 de ani sunt alea în care fut dumnezeii.

Concluzia finala a fost aceea ca persoanele din esantionul de studiu care au injurat cel mai urat si cel mai variat, au fost cele care au putut numi. Îmi amintesc cu plăcere copilăria, şi anume faptul că de faţă cu mine nu se vorbea urât (nu se vorbea nici dacă nu eram de faţă pentru că părinţii mei se obişnuiseră cu un vocabular plăcut şi respectuos), nu se folosea nici măcar cuvântul. Top cele mai urate nume.

Cele Mai Interesante Injuraturi Haioase Pentru Oricine
vizitati articolul complet aici : https://jorjette.ro/cele-mai-frumoase-injuraturi/
Scolarii sunt foarte constienti de reperele sociale, dar unii dintre. Acestea sunt cele mai dure înjurături din limba tiganeasca. Că suntem înfrigurați și cu daruri încărcați hais… cea.hăis…hăis.

De fapt nu se supara nimeni la injuraturi.

Scolarii sunt foarte constienti de reperele sociale, dar unii dintre. Puternica, uriasa si mare consumatoare de benzina. Din alea nu avea dreptul sa faca decat roco.

Cele mai des folosite injuraturi haioase. A mai trimis unu' mr`love nishte injuraturi. Numai cele de mama nu erau permise.

Tociu Si Palade Injuraturi Agramate La Adresa Celor Care I Fac Lingai Excrocule Esti Un Nimeni Aktual24
vizitati articolul complet aici : https://www.aktual24.ro/tociu-si-palade-injuraturi-agramate-la-adresa-celor-care-i-fac-lingai-excrocule-esti-un-nimeni/
De fapt nu se supara nimeni la injuraturi. Cele mai uzuale injuraturi in limba tiganeasca. Atunci cand copiii mici si prescolarii pronunta cuvinte obscene, reactia parintilor este cea pentru copiii mai mari, sa foloseasca cuvinte urate tine de acomodarea in scoala.

(i) cele mai urate… categories timpul liberposted on aprilie 26, 2013mai 7, 2020.

Că suntem înfrigurați și cu daruri încărcați hais… cea.hăis…hăis. Din cele mai vechi timpuri oamenii au fost convinsi ca vorbele rostite au un impact foarte puternic, ca ele pot aduce nenorociri asupra celor carora le sunt orice ar fi, nu va suparati peste masura. A mai trimis unu' mr`love nishte injuraturi.

Posting Komentar untuk "Cele Mai Urate Injuraturi"