Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cires Boambe De Cotnari

Cires Boambe De Cotnari. Fructul este mare(10gr) , cordiform, rotund cu pielita de culoare galben aurie, cu pete roz rosietice pe o mare parte din suprafata. Cunoscut si cu denumirea de boambe de cotnari, este considerat cel mai valoros soi de cires dintre soiurile autohtone. Pomul este de vigoare mijlocie spre mare,cu coroana larg piramidală, cresteri moderate, luminoasă, bine garnisită cu buchete de mai în interior si ramuri mijlocii la periferie. Vinul de cotnari este cel mai premiat vin alb romanesc. Ciresul stella se planteaza primavara si toamna in orice fel de sol.

At cotnari, the heritage is unmatched. Soiul boambe de cotnari este considerat cel mai valoros soi de cires dintre toate soiurile autohtone, pentru ca produce abundent si constant. Fructul este mare(10gr) , cordiform, rotund cu pielita de culoare galben aurie, cu pete roz rosietice pe o mare parte din suprafata. Este considerat cel mai valoros soi de cireș dintre toate soiurile autohtone. Pulpa este pietroasa, neaderenta la sambure, de calitate foarte buna.

Cires Pietroasa Donisen Pepiniera Berzoi Savinesti Pomi Fructiferi Direct De La Producator In Cantitati Mari
Cires Pietroasa Donisen Pepiniera Berzoi Savinesti Pomi Fructiferi Direct De La Producator In Cantitati Mari Source from : https://pepinieraberzoi.ro/produse-pepiniera-berzoi.php?produs=Cires-Pietroasa-Donisen
At cotnari, the heritage is unmatched. Home pomi fructiferi cires boambe de cotnari. Cires boambe de cotnari de vanzare din pepiniera, pret de producator. Este considerat cel mai valoros soi de cires dintre toate soiurile autohtone. Soiul boambe de cotnari este considerat cel mai valoros soi de cires dintre toate soiurile autohtone, produce abundent si constant.

Descriere cireș boambe de cotnari.

Cires soiul boambe de cotnari. Pom de vigoare supramijlocie, rezistent la ger si tolerant la principalele boli, recoltare: Cunoscut si cu denumirea de boambe de cotnari, este considerat cel mai valoros soi de cires dintre soiurile autohtone. Boambe de cotnari este un soi autohton, foarte valoros de vigoare mare, autosteril, produce abundent si constant. Cires boambe de cotnari de vanzare din pepiniera, pret de producator.

At cotnari, the heritage is unmatched. Ciresul stella se planteaza primavara si toamna in orice fel de sol. Pielița este gălbuie albicioasă, acoperită pe cea mai mare parte cu roz roșiatic. Soiul boambe de cotnari este considerat cel mai valoros soi de cires dintre toate soiurile autohtone, produce abundent si constant. Cantitate cires boaba de cotnari.

Pomicultura Net Cires Boambe De Cotnari Facebook
Pomicultura Net Cires Boambe De Cotnari Facebook Source from : https://m.facebook.com/PomiFructiferiAiud/photos/a.1060175830675567/2240078816018590/?type=3&source=48&__tn__=EH-R
Cires boambe de cotnari de vanzare din pepiniera, pret de producator. Cires pietroase de cotnari (boambe de cotnari) fruct : As a result of improvement works from the period. Este considerat cel mai valoros soi de cireș dintre toate soiurile autohtone. Fructele sunt mari de culoare galben pal, acoperite cu roşu sângeriu pe partea însorita.

Cires boambe de cotnari de vanzare din pepiniera, pret de producator.

Vinul de cotnari este cel mai premiat vin alb romanesc. Pom de vigoare supramijlocie, rezistent la ger si tolerant la principalele boli, recoltare: Pomul de vigoare mijlocie spre mare, cu coroană sferică, rezistent la secetă, boli și ger, foarte productiv. Cires boambe de cotnari anul ii. Pielița este gălbuie albicioasă, acoperită pe cea mai mare parte cu roz roșiatic.

Pomul este de vigoare mijlocie spre mare,cu coroana larg piramidală, cresteri moderate, luminoasă, bine garnisită cu buchete de mai în interior si ramuri mijlocii la periferie. Cires pietroase de cotnari (boambe de cotnari) fruct : Soiul boambe de cotnari este considerat cel mai valoros soi de cires dintre toate soiurile autohtone, pentru ca produce abundent si constant. Fructele sunt mari de culoare galben pal, acoperite cu roşu sângeriu pe partea însorita. Fructul este mare(10gr) , cordiform, rotund cu pielita de culoare galben aurie, cu pete roz rosietice pe o mare parte din suprafata.

Cires Soiul Boambe De Cotnari
Cires Soiul Boambe De Cotnari Source from : http://pepiniera-emma.ro/cires-Lapins
Pomul de vigoare mijlocie spre mare, cu coroană sferică, rezistent la secetă, boli și ger, foarte productiv. Fructele sunt mari de culoare galben pal, acoperite cu roşu sângeriu pe partea însorita. Home pomi fructiferi cires boambe de cotnari. Mod de utilizare pomi fructiferi, cires stella: Lemnul si mugurii floriferi au o mare rezistentă la ger.

Fructul este mare(10gr) , cordiform, rotund cu pielita de culoare galben aurie, cu pete roz rosietice pe o mare parte din suprafata.

Ciresul stella se planteaza primavara si toamna in orice fel de sol. Acest soi de cires este rezistent la ger si tolerant la principalele boli. Pomul este de vigoare mijlocie spre mare,cu coroana larg piramidală, cresteri moderate, luminoasă, bine garnisită cu buchete de mai în interior si ramuri mijlocii la periferie. Cires pietroase de cotnari (boambe de cotnari) fruct : Este un soi vechi românesc, deosebit de valoros, cu vigoare medie spre mare, foarte rezistent la ger și la principalele boli.

Posting Komentar untuk "Cires Boambe De Cotnari"