Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Catedrala Notre Dames Arde

Catedrala Notre Dames Arde

Buste van een wijze uit het oosten, afkomstig van de kathedraal van straatsburg art gothique. Ce a alimentat întregul incendiu știrea inițială:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Andre finot, purtătorul de cuvânt al catedralei notre dame, a declarat, pentru presa franceză, că nu va mai rămâne nimic din edificiul cuprins de flăcări. Arde catedrala notre dame din paris. Construcţia a început în anul 1163, pe locul unui.

Anunțul Președintelui Macron După Tragedia De La Catedrala Notre Dame Cuget Liber
vizitati articolul complet aici : https://www.cugetliber.ro/stiri-actual-anuntul-presedintelui-macron-dupa-tragedia-de-la-catedrala-notre-dame-373293
Un incendiu extrem de violent a cuprins catedrala notre dame din paris. Și, în plus, este cel mai popular monument al franței, fiind mai căutat decât turnul eiffel. Imaginile de pe social media afișează zgomote de fum.

Ce a alimentat întregul incendiu știrea inițială:

Un incendiu violent a izbucnit la catedrala notre dame din paris, pe partea superioară, în zona celor două clopotniţe. Andre finot, purtătorul de cuvânt al catedralei notre dame, a declarat, pentru presa franceză, că nu va mai rămâne nimic din edificiul cuprins de flăcări. Fumul de la catedrală se vede de la câţiva kilometri distanță.

A massive fire has broken out at the notre dame cathedral in paris, france. Catedrala se află pe île de la cité, în centrul parisului. Cauza incendiului nu este foarte clară.

Catedrala Simbol A Parisului Este In Flăcări Notre Dame Arde Ca O Torță Foto și Video Emaramures
vizitati articolul complet aici : https://www.emaramures.ro/catedrala-simbol-parisului-este-flacari-notre-dame-arde-ca-o-torta/
Un incendiu uriaş a cuprins luni seara catedrala notre dame, din paris. Fumul de la catedrală se vede de la câţiva kilometri distanță. Incendiu notre dame de paris.

Declarații de ultimă oră ale ministrului francez de interne / foto.

1, rue de rohan bp9 67060 strasbourg le. Cathédrale notre dame de strasbourg, strasbourg, france. Un incendiu uriaş a cuprins luni seara catedrala notre dame, din paris.

Amis cathedrale logo.jpg 642 × 484; © afp 2020 / geoffroy van der hasselt Incendiul a izbucnit în partea de sus a edificiului, cel mai probabil în urma unor lucrări de renovare, spun pompierii, care intervin la faţa locului.

Incendiu Notre Dame Din Paris Povestea Neștiută Video Dcnews
vizitati articolul complet aici : https://www.dcnews.ro/incendiu-notre-dame-din-paris-povestea-nestiuta-video_648175.html
Potrivit purtătorului de cuvânt al catedralei, focul a început în jurul orei 18.50, ora franței. Catedrala se află pe île de la cité, în centrul parisului. Adresse du presbytère cathédrale :

Numai cele două turnuri nu au fost cuprinse de flăcări.

La catedrala notre dame din paris a izbucnit un incendiu uriaș. 1, rue de rohan bp9 67060 strasbourg le. 16,389 likes · 409 talking about this · 368,230 were here.

Posting Komentar untuk "Catedrala Notre Dames Arde"